Είμαι εργαζόμενη μητέρα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω με το παιδί μου.

ergazomeni-mitera-700x450
Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερες γυναίκες βγαίνουν στην αγορά εργασίας και μάλιστα αρκετές από αυτές έχουν μια αξιόλογη θέση εργασίας με πολλές ευθύνες με αποτέλεσμα να λείπουν πολλές ώρες για την εργασία τους και να μην μπορούν να μελετήσουν μαζί με τα παιδιά τους τα μαθήματα του σχολείου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Τα κέντρα μελέτης είναι μια σύγχρονη και οικονομική λύση για τις εργαζόμενες μητέρες στα οποία τα παιδιά γυρνούν από το σχολείο, τρώνε, ξεκουράζονται και στη συνέχεια μελετούν τα καθήκοντά τους. Σε πολλά κέντρα μελέτης τα παιδιά κάνουν και επιπλέον δραστηριότητες όπως ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική κ.α.

Αρκετοί είναι οι γονείς προτιμούν τα παιδιά να γυρνάνε το μεσημέρι στο δικό τους περιβάλλον μετά το σχολείο και να μελετούν στο σπίτι τα μαθήματά τους πιθανότατα με κάποιο δάσκαλο. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι μεγαλύτερο.

Ωστόσο πολλοί γονείς από εσάς πιστεύετε ότο έχετε χάσει την επαφή με τα παιδιά σας όσο αφορά τα μαθήματα του σχολείου και ψάχνεται για ένα «εργαλείο» για να δείτε αν τα παιδιά σας έχουν κατακτήσει γνωστικά αντικείμενα ή έχουν μείνει πιο πίσω.

Στο ibooks θα βρείτε τη σχολική ύλη των μαθημάτων μαζί με τη θεωρία και με ασκήσεις τύπου πολλαπλής επιλογής, Σωστού – Λάθους, αντιστίχισεις και πολλές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά.

Παπακώστα Νικολέττα
Παιδαγωγός, ειδική παιδαγωγός

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ilearn-1500x964-article
Διάβασμα

Πώς μπορούμε να οργανώσουμε ευχάριστα την καθημερινή μελέτη των παιδιών;

Παιδιά και καθημερινή μελέτη. Καθημερινά οι μανούλες προσπαθούν να οργανώσουν τη καθημερινή σχολική μελέτη των παιδιών, όμως τις περισσότερες φορές ο αγώνας είναι άνισος και οι μανούλες έχουν χάσει. Στο παρακάτω άρθρο θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να γίνει η καθημερινή σας ρουτίνα πιο εύκολη και αποδοτική!

Περισσότερα »

Κάντε το διάβασμα, Παιχνίδι!

Δείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους, 100% προσαρμοσμένες στα Ελληνικά.

1011x705_c_class_final-11 copy_1
Scroll to Top
Scroll to Top