Μένουμε Σπίτι – ‘Ωρα για ζωγραφική!

Τo i-books.gr συνεχίζοντας και αυτή την εβδομάδα να στηρίζει την προσπάθεια του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ δημιούργησε και προσφέρει δωρεάν μια σειρά απο φυλλάδια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, με σκίτσα που μπορούν να χρωματίσουν!

Περισσότερα »

Μένουμε στο σπίτι – ευκαιρία για επανάληψη!

Το www.i-books.gr, κατανοώντας πλήρως τη κατάσταση με τα έκτακτα μέτρα και το κλείσιμο των σχολείων και θέλοντας εμπράκτως να βοηθήσει τα παιδιά τα οποία θα βρίσκονται στο σπίτι, δημιούργησε και διαθέτει εντελώς δωρεάν 8 επαναληπτικές ασκήσεις στη Γλώσσα για όλα τα παιδιά.

Περισσότερα »

Μένουμε σπίτι – Πώς να κάνουμε τα παιδιά μας να αποκτήσουν το αίσθημα της καθαριότητας

Τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε στα παιδιά μας πώς πρέπει να φροντίζουν το σώμα τους και το δωμάτιό τους.

Περισσότερα »

Τα διαγωνίσματα είναι μια αγχωτική διαδικασία για τα παιδιά

Τα παιδιά στο δημοτικό από την Α΄τάξη ως τη Στ’τάξη χρειάζοται να διαβάζουν καθημερινά 1-3 ώρες. Αν όμως έχουν να γράψουν και μια γραπτή δοκιμασία, τότε ο χρόνος μελέτης τους αυξάνεται και μπορεί να φτάσει τις 5-6 ώρες ημερησίως.

Περισσότερα »
Scroll to Top
ibooks-logo-350x121

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Στο e-book Γλωσσική καλλιέργεια της Γ´ δημοτικού θα βρείτε ασκήσεις με στόχο την ανάπτυξη του λεξιλογίου και την παραγωγή κειμένων μέσα από εικόνες και σχεδιαγράμματα.